Otváracie hodiny Terna, KRAJu a Mojej Samošky počas vianočného obdobia

Bratislava, 14. decembra 2018 – Predajne Terna, KRAJu a Mojej Samošky budú zatvorené 25. a 26. decembra 2018 a 1. januára 2019. Medzi vianočnými sviatkami budú predajne otvorené ako počas bežných dní. V dňoch 24. decembra 2018 budú predajne otvorené 6:00 – 11:00 hod. a 31. decembra 2018 budú otvorené 7:00 – 17:00 hod.

„Naše predajne budú v závislostí od veľkosti a lokality otvorené rôzne. Všetky bližšie informácie nájdete na stránke www.terno.sk,“ povedala Anna Buzinkay, Marketing and PR director spoločnosti Terno. Zákazníci si počas vianočných sviatkov budú môcť kúpiť čerstvé potraviny v niektorej z takmer 100 predajní Terna, KRAJu a Mojej Samošky.

Spoločnosť TERNO real estate aktuálne prevádzkuje takmer 100 predajní Terna, KRAJu a Mojej Samošky. Zákazníkom ponúka v príjemnom prostredí široký sortiment overených potravín za rozumnú cenu. V marci 2018 predstavila prvú predajňu moderného konceptu KRAJ, v súčasnosti má už deväť predajní. Osem predajní sa nachádza v Bratislave a jedna predajňa je v Trnave.