Potraviny KRAJ spojili sily so známymi tvárami Instagramu

Bratislava, 21. januára 2019 − Maloobchodná sieť KRAJ má nových ambasadorov. Influenceri Silvia Križanová (sisa_kr) a Milan Bardún (milan_bezmapy) budú prispievať k vyššej informovanosti o regionálnych a zdravých výrobkov potravinovej siete KRAJ. Každý z nich však chce sieť predstaviť svojím originálnym spôsobom.

Úlohou ambasádorov maloobchodnej siete KRAJ bude v nasledujúcich mesiacoch vzdelávať verejnosť prostredníctvom detailných informácií o ich produktoch ponúkaných v sieti potravín KRAJ. Atraktívnym spôsobom budú informovať o pôvode vstupných surovín, o zložení, o výrobných procesov a zdravotných benefitoch.

Rok so slovenskými produktmi

Milan_bezmapy sa ešte vlani rozhodol pre zmenu. V tomto roku chce tráviť viac času cestovaním po Slovensku. A to nielen tak, že ho precestuje; zároveň  bude spoznávať regionálne produkty a ich chute. „Pre rok 2019 budem ambasádorom kvalitných potravín vyrobených u nás doma. Aby som prišiel na to, ktoré to sú, budem veľa cestovať po Slovensku a každý mesiac navštívim iného výrobcu či farmára,“ hovorí Milan Bardún. Produkty týchto farmárov a výrobcov možno nájsť práve v sieti potravín KRAJ. „Propagáciou potravín zo Slovenska chcem pomôcť domácim producentom, Slovensko by mohlo byť samostatnejšie. No chcem tiež dokázať, že regionálne produkty sú vysokej kvality, vyrobené s použitím kvalitných surovín, tradičnými výrobnými postupmi, častokrát vyrobené v malých výrobných dávkach v rodinnom prostredí,“ povedal známy bloger.

Každý si príde na svoje

Influencerka Silvia Križanová, známa ako sisa_kr, považuje spoluprácu s KRAJ-om za skvelý nápad: „Je pre mňa veľkým bonusom, ak majú potraviny k dispozícii bio, raw selekciu a  ponuku bohatú na čerstvé, chutné, kvalitné a zdravé potraviny. Ako čerstvá mamička je pre mňa dôležité poskytnúť mojej rodine to najlepšie a stravovať sa zdravo.“

Potraviny KRAJ, ktoré sú na slovenskom trhu necelý rok, sú charakteristické práve pestrou ponukou. Sieť reaguje aj na potreby progresívnych ľudí s vyššími nárokmi na kvalitu stravovania a tiež na matky s deťmi. Na pultoch reťazca sú preto výrobky od regionálnych dodávateľov zo Slovenska, zdravý sortiment (bio, raw, vegetariánske, vegánske či eko) vrátane výrobkov pre zákazníkov s potravinovou intoleranciou (bez lepku, bez laktózy, bez cukru) a bežné potraviny za primerané ceny. A to všetko pod jednou strechou.

Spoločnosť TERNO real estate aktuálne prevádzkuje 3 obchodné siete pod názvami Terno, KRAJ a Moja Samoška, ktoré majú spolu takmer 100 predajní.