Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Zobraziť viac informácií. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.

Avokádovo-jahodový šalát s kuracím mäsom

Šaláty
Všetky recepty

Suroviny:

  1. V miske zmiešame olivový olej s octom balsamico. Pridáme med alebo cukor, soľ a mleté čierne korenie.
  2. Polovicu zmesi použijeme na marinovanie mäsa, ktoré potom opečieme na panvici alebo grile.
  3. Medzitým si nakrájame jahody, avokádo a balkánsky syr.
  4. Do misy vložíme špenát a rukolu. Pridáme nakrájané jahody, syr, avokádo, mandle a zvyšok zálievky.
  5. Nakoniec pridáme kuracie mäso a podávame.
Zdielať