Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Zobraziť viac informácií. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.

Bylinkový nákyp z quinoa

Hlavný chod
Všetky recepty

Suroviny:

Zmes zŕn si uvaríme vo vode do mäkka spolu s cibuľou a cesnakom. Po ich uvarení cibuľu a cesnak vytiahneme a rozmixujeme, primiešame s kokosovým tukom. Pridáme na „mrkvu“ nastrúhanú cuketu, rozmiešané vajce, posekané bylinky a trošku parmezánu. Natlačíme do kokosovým tukom vymastenej formy. Ďalšiu časť cukety nakrájame na jemné kolieska. Tie poukladáme na vrch koláča aby sa prekrývali. Pokvapkáme olejom/tukom a posypeme bylinkami a parmezánom. Ten pokvapkaný olej zabezpečí, že sa parmezán a bylinky pekne prilepia.
Pečieme na 180 C° asi 25 minút. My máme radi chrumkavú krustu. Nech vám chutí. :-) 

Zdielať