Francúzsky toast s karamelizovanými hruškami

Raňajky
Všetky recepty

Suroviny:

Vianočku rozkrájame na cca 2 cm hrubé plátky. Vajíčka rozšľaháme s mliekom, javorovým sirupom a vianočku v tejto zmesi namáčame - z každej strany cca 30 sekúnd, aby vianočka poriadne nasiakla. Vianočku opečieme dozlatista z oboch strán na roztopenom masle. Hrušky nakrájame na plátky, premiešame ich so škoricou, cukrom a na masle ich necháme za občasného miešania na nízkom plameni skaramelizovať. Francúzske toasty podávame s karamelizovanými hruškami, preliate javorovým sirupom. 

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 porciu, z receptu vyjdú 4

Kalórie: 426
Bielkoviny: 10 g
Sacharidy: 59 g
Tuky: 18 g

Zdielať