Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Zobraziť viac informácií. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.

Francúzsky toast s malinami

Všetky recepty

Suroviny:

Postup:

  1. V miske metličkou vyšľaháme vajíčka s mliekom. Pridáme hnedý cukor, vanilku, štipku soli, škoricu a múku. 
  2. Na panvici necháme rozohriať trochu masla. Plátky chleba alebo briošky namáčame z oboch strán do zmesi a kladieme na rozpálenú panvicu. 
  3. Opekáme dozlatista z oboch strán.
  4. Hotové toasty položíme na papierovú utierku, aby sme odstránili prebytočný tuk. 
  5. Na tanieri toasty ozdobíme tvarohom, sirupom, malinami a banánom. 
     
Zdielať