Kuracie Pad Thai
Hlavný chod-
2
porcie -
30
minút -
ľahká
obtiažnosť

Suroviny:
- Pripravíme si rezance: Ryžové rezance uvaríme podľa návodu a potom ich prepláchneme studenou vodou.
- Pripravíme si omáčku: V miske zmiešame sójovú a rybaciu omáčku, ocot alebo limetkovú šťavu, cukor a arašidové maslo.
- Pripravíme si zmes: Na panvici necháme rozohriať trochu oleja, pridáme nasekaný cesnak a najemno nakrájanú papriku.
- Pridáme osolené a okorenené mäso a opečieme.
- Keď je mäso hotové, posunieme ho na stranu panvice a pridáme dve rozšľahané vajíčka, ktoré uvaríme podobne ako praženicu.
- K zmesi na panvici pridáme rezance, pripravenú omáčku a klíčky.
- Hotové rezance na tanieri posypeme koriandrom a dochutíme limetkou.