Pečené hrušky s gréckym jogurtom a chrumkavou granolou

Bezmäsité
Všetky recepty

Suroviny:

POSTUP

  1. Hrušky umyjeme a vydlabeme z nich malou lyžičkou jadrovník.
  2. Poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie a zľahka potrieme troškou medu a oleja.
  3. Pečieme v trúbe pri teplote 180°C približne 10-15 minút.
  4. Medzitým si pripravíme granolu. Na zvyšnom oleji opražíme ovsené vločky. Po chvíli pridáme škoricu, med a vlašské oriešky. Za stáleho miešania opečieme do chrumkava.
  5. Hrušky podávame ešte teplé s lyžicou gréckeho jogurtu a chrumkavou granolou.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE

Na 1 porciu (z celkového množstva vyjdú 4)

Kalórie: 152

Bielkoviny: 6 g

Sacharidy: 20 g (z toho vláknina 3 g)

Tuky: 6 g

Zdielať