Pečené hrušky s gréckym jogurtom a chrumkavou granolou
Bezmäsité-
4
porcie -
30
minút -
ľahká
obtiažnosť
Suroviny:
POSTUP
- Hrušky umyjeme a vydlabeme z nich malou lyžičkou jadrovník.
- Poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie a zľahka potrieme troškou medu a oleja.
- Pečieme v trúbe pri teplote 180°C približne 10-15 minút.
- Medzitým si pripravíme granolu. Na zvyšnom oleji opražíme ovsené vločky. Po chvíli pridáme škoricu, med a vlašské oriešky. Za stáleho miešania opečieme do chrumkava.
- Hrušky podávame ešte teplé s lyžicou gréckeho jogurtu a chrumkavou granolou.
NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 porciu (z celkového množstva vyjdú 4)
Kalórie: 152
Bielkoviny: 6 g
Sacharidy: 20 g (z toho vláknina 3 g)
Tuky: 6 g