Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Zobraziť viac informácií. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.

Rajčinové cestoviny

Všetky recepty

Suroviny:

  1. Vo väčšom hrnci uvaríme cestoviny. Cestoviny by sa mali variť vo väčšom množstve vody s kvapkou olivového oleja, aby sa nám nelepili.
  2. Nadrobno nakrájanú cibuľku si jemne opečieme na panvicu, tak aby zmäkla a príjemne rozvoniavala.
  3. K cibuľke pridáme kukuricu, nakrájané čierne olivy, na polky nakrájané cherry paradajky a strúčik cesnaku. Všetko spolu na panvici premiešame a za stáleho miešania zmes zeleniny varíme 4-5 minút, aby sa pekne spojili všetky chute.
  4. Následne na panvicu k zeleninovej zmesy pridáme cestoviny a rajčinový pretlak. Miešame a 4-5 minút varíme všetko spolu, dochutíme korením a soľou.
  5. Podávame so šalátom, môžeme cestoviny dochutiť strúhaným syrom, alebo mascarpone. 
Zdielať