Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Zobraziť viac informácií. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači.

Špagety Carbonara

Všetky recepty

Suroviny:

  1. V hrnci necháme zovrieť vodu a uvaríme špagety podľa návodu. Vodu z varenia si odložíme.
  2. Cesnak ošúpeme, slaninu nakrájame na kocky. Na troške oleja na panvici osmažíme celé strúčiky cesnaku spolu so slaninou. Potom cesnak vyberieme.
  3. V miske vyšľaháme žĺtky s celými vajíčkami. Pridáme soľ, mleté čierne korenie a oregano podľa chuti. Napokon do zmesi nastrúhame 100g parmezánu.
  4. Uvarené špagety ešte horúce poriadne premiešame s vajíčkovou zmesou, malou naberačkou vody zo špagiet a slaninkou.
  5. Servírujeme a na tanieri ešte posypeme zvyšným parmezánom.

  

Zdielať