Studený cestovinový šalát

Šaláty
Všetky recepty

Suroviny:

POSTUP
Cestoviny uvaríme v osolenej vode podľa návodu a následne ich prepláchneme studenou vodou, scedíme a preložíme do väčšej misy. K cestovinám pridáme uhorku a rajčiny nakrájané na menšie kúsky. Kukuricu ošúpeme, zľahka pomastíme olejom, osolíme a opečieme na panvici dozlatista z každej strany. Opečené zrnká kukurice nožom zrežeme a pridáme k ostatným ingredienciám. Ďalej pridáme aj grécky jogurt, olivový olej, nasekaný kôpor, citrónovú šťavu, rozdrobenú fetu a všetko spolu premiešame. Na záver šalát dochutíme soľou, korením a podľa potreby doriedime mliekom. Šalát môžeme ihneď podávať.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
na 1 porciu, z celkového množstva vyjdú 3

Kalórie: 378
Bielkoviny: 16 g
Sacharidy: 50 g
Tuky: 12 g

Zdielať