Vegánske chilli sin carne

Bezmäsité
Všetky recepty

Suroviny:

V hlbšej a veľkej panvici na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu dosklovita a ďalej pridáme pretlačený cesnak, mletú papriku, údenú papriku, rascu, chilli a prstami rozmrvené tofu. Všetko spolu krátko opečieme, pridáme rajčinový pretlak, premiešame a ešte chvíľku opečieme. Ďalej pridáme premytú šošovicu a fazuľu, kukuricu, pasírované paradajky, krájané rajčiny, zeleninový vývar, premiešame a panvicu zakryjeme pokrievkou. Na nízkom plameni chilli dusíme približne 25 minút. Následne chilli dochutíme soľou, cukrom, korením a limetkovou šťavou. Chilli odstavíme z plameňa a na záver doň vmiešame nasekaný koriander a čokoládu. Chilli sin carne podávame ešte teplé, ideálne s ryžou, avokádom a čerstvým koriandrom.

NUTRIČNÉ INFORMÁCIE
Na 1 porciu, z celkového množstva ich vyjde 6

Kalórie: 221
Bielkoviny: 13 g
Sacharidy: 26 g
Tuky: 6 g

Zdielať