Špagety Carbonara

Zobraziť recept

Suroviny

K tomuto receptu nie su pridané žiadne suroviny.

Recept

Suroviny

  • 6 vajíčok
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 200g anglickej slaniny alebo Pancetty
  • 100g parmezánu
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olivový olej
  • 1 balíček špagiet

1. V hrnci necháme zovrieť vodu a uvaríme špagety podľa návodu. Vodu z varenia si odložíme.
2. Cesnak ošúpeme, slaninu nakrájame na kocky. Na troške oleja na panvici osmažíme celé strúčiky cesnaku spolu so slaninou. Potom cesnak vyberieme.
3. V miske vyšľaháme žĺtky s celými vajíčkami. Pridáme soľ, mleté čierne korenie a oregano podľa chuti. Napokon do zmesi nastrúhame 100g parmezánu.
4. Uvarené špagety ešte horúce poriadne premiešame s vajíčkovou zmesou, malou naberačkou vody zo špagiet a slaninkou.
5. Servírujeme a na tanieri ešte posypeme zvyšným parmezánom.

Akciová ponuka do e-mailu

Ak chcete, aby vám neunikla žiadna z našich výhodných akcií, zadajte, prosím, váš e-mail a budete tak dostávať všetky akciové produkty priamo do vašej schránky ako prvý.
*/ ?>